DESPRE NOI

 

Divizia de servicii industriale

Oferim servicii industriale complete de montaj/demontaj/inchiriere si transport de schela industriala/multidirectionala, protecţii anticorozive, şablări industriale, Izolatii termice industriale, izolatii calde/reci, protectii la foc si etansari de goluri industriale

 

 

 

Divizia de vanzari

Divizia de vânzări prin parteneriate internaţionale cu Halfen, Olan, Bartec care asigură sisteme şi produse complete pentru realizarea proiectelor, având ca şi principală caracteristică: CALITATEA.

 

 

Divizia de constructii

Divizia de construcţii este specializată în execuţia lucrărilor de construcţii şi montaj, însă poate aborda orice tip de lucrare de construcţii, cât şi montaj în lucrări de construcţii civile, industriale şi infrastructură rutieră.

MIDAN SISTEME ÎN CONSTRUCŢII asigură şi execută servicii complete de acces la înălţime şi este certificată SR EN ISO 9001:2008/ISO 9001:2008, SR OHSAS 18001:2008/OHSAS 18001:2007, SR EN ISO 14001:2005/ISO 14001:2004, respectând toate cerinţele managementului calităţii, al sănătăţii, securităţii şi mediul pentru serviciile prestate de proiectare, vânzare, închiriere, montaj şi demontaj schelă.

 

ISO 9001 – Certificat 9381 C

În compania MIDAN SISTEME ÎN CONSTRUCŢII a fost implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII pentru activităţile de proiectare, vânzare, închiriere, montaj/demontaj de schele şi structuri metalice provizorii.

ISO 14001 – Certificat 4504 M

În compania MIDAN SISTEME ÎN CONSTRUCŢII a fost implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU pentru activităţile de proiectare, vânzare, închiriere, montaj/demontaj de schele şi structuri metalice provizorii.

OHSAS 18001 – Certificate 3301 SS

În compania noastră a fost implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII OCUPAŢIONALE pentru activităţile de proiectare, vânzare, închiriere, montaj/demontaj de schele şi structuri metalice provizorii.

Autorizatie termoprotectie cu vopsele termospumante

Autorizatie termoprotectie cu produse de torcretare

Clientii & Proiectele Noastre​